Около българския селекционер на националния отбор по футбол на Босна

...
Около българския селекционер на националния отбор по футбол на Босна
Коментари Харесай

Атаки отвсякъде към Петев в Босна, този път играч скочи: Не съм глупав, обиждаш ме

Около българския селекционер на националния тим по футбол на Босна и Херцеговина като че ли в никакъв случай не е умерено. След като медиите в страната бяха доста недоволни от младия експерт, когато не съумя да класира тима за Мондиал 2022, в този момент състезател изрази неодобрение.
Този път става въпрос за футболист, който не бе извикан за идния дуел със Съединени американски щати, който е другарски. Нападателят от локалното състезание Неманя Билбия има 17 гола в 19 срещи, само че въпреки всичко не получи повиквателна, което бе обяснено от Петев с обстоятелството, че търси " състезател със мощ и борбеност ".
" Повикахме играчи от локалния шампионат, които са родени преди 1998 година. Ще сме радостни да им дадем късмет и да ги използваме и в бъдеще. Има доста забавни играчи, само че някои отпаднаха поради имунизацията. Търся друг типаж състезател от Билбия. Трябва ми мощ и борбеност " - са думите на българина.
Нападателят не остана по никакъв начин удовлетворен обаче и се е почувствал афектиран, поради което отговори по следния метод: " Искам да защитя името си и това, което съм постигнал. Никой не може да ми отнеме резултатите и те би трябвало да бъдат уважавани. Съгласявам се с неговото решение, само че не и с изявлението му. Какво значи „ състезател със мощ и борбеност “? Тези думи наскърбяват мен и всичко, което съм постигнал. Аз изобщо не съм малоумен " - показа Билбия през SportSport.ba.
Неотдавна .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР