Около 60 хиляди социалисти от цялата страна се събраха на

...
Около 60 хиляди социалисти от цялата страна се събраха на
Коментари Харесай

60 000 социалисти се събраха на Бузлуджа

Около 60 хиляди социалисти от цялата страна се събраха на местността Историческа поляна под паметника Бузлуджа. Съборът се организира под мотото " Единни за бъдещето на България, която обичаме ", което беше признато доста положително от симпатизантите, оповестява Българска национална телевизия.

Правейки равносметка, ръководителят на партията Корнелия Нинова означи, че пътят, по който е предходна левицата през миналата една година е бил сложен, само че верен. Тя даде обещание на социалистите, които са се събрали, че Българска социалистическа партия ще направи всичко належащо, с цел да бъде възобновен емблематичният монумент.

За да поздравят българските социалисти, на Бузлуджа дойдоха публични делегации и фолклорни сформира от Румъния, Македония и Гърция. Политическата част на събора стартира малко след 11:30 часа, а след края ѝ имаше и фолклорната стратегия.

Две съществени задания пред Българска социалистическа партия сложи водачът на социалистите Корнелия Нинова в своето слово. Първата - да върнем вярата на народа и да му дадем възприятие за правдивост. " Ако осъществим това, ще сме изпълнили нашата идеология ", сподели тя, представена от „ Дарик ".

Нинова благодари на социалистите по тази причина, че не са разрешили да станат част от ръководството на суджука в България. Тя благодари още, че са й дали своят вот доверие и й повярвали, тъй че в този момент страната ни да има двама почтени българи отпред - президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова.

" Вие променихте България, социалисти ", сподели Нинова пред 60 000 симпатизанти и почитатели на лявата концепция, пристигнали от цялата страна.

" Партията е мощна с помощта на вас, а не на своя хайлайф ", добави още тя.

„ От предходната година по това време до в този момент Българска социалистическа партия мина през два избора - завоюва едни избори, удвои резултатите си на други, имахме основни конгреси за партията, в които вкарахме спомагателна доза либерализъм. Направихме промени в устава, тъй че ръководителят се избира към този момент директно. Въведохме чисто нова парламентарна група от 80 души, 60% от които са за първи път са в Народното събрание. Хвърлихме доста работа и постигнахме съществени резултатите, по тази причина през днешния ден честваме и от на следващия ден още веднъж напред ", разгласи Крум Зарков, заместник-председател на ПГ „ Българска социалистическа партия за България ".

„ Искаме нещата да се трансформират, както ни сподели Корнелия Нинова още от начало, че би трябвало да тръгнем към смяна. Правим нов път, малко по малко, а те се върша с доста хора, за това сме се събрали. Нашите съперници се тормозят,когато се съберем.

Основно сме тук за разходката, само че нашите баби ни предизвикват. Донякъде концепциите на партиите се припокриват с това,което желае младежта ", добави Зарков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР