Около 4 хиляди души гледаха триумфа на изпълнителите Дуа Липа

...
Около 4 хиляди души гледаха триумфа на изпълнителите Дуа Липа
Коментари Харесай

Тейлър Суифт стана първата жена "Глобална икона" на наградите БРИТ

Около 4 хиляди души гледаха триумфа на изпълнителите Дуа Липа и Арло Паркс по време на церемонията за връчването на премиите БРИТ. Това бе първото огромно музикално събитие на закрито с аудитория онлайн, което се организира в Лондон от повече от година, отбелязва Ройтерс.

Церемонията, по време на която онлайн пяха още Били Айлиш и The Weeknd, е част от изследователската стратегия на английското държавно управление, която цели да откри дали е допустимо провеждането на събития на закрито без обществено разграничаване. Присъстващите обаче трябваше да покажат негативен резултат от тест за ковид, а в залата с потенциал 20 хиляди души бяха настанени към 2500 души - медици на първа линия в битката с ковид и техни близки. След събитието всички присъстващи ще бъдат проследени още веднъж с тест.

Сцените бяха две - една за водещите и една за изпълнителите, номинираните бяха отделени от публиката, а осъществяванията на някои от носителите на награди бяха записани авансово.

Американската певица Тейлър Суифт стана първата жена, отличена с премията " Глобална икона ". Предишни нейни носители са  Дейвид Боуй, Елтън Джон и Роби Уилямс. " Горда съм, че съм част от тази музикална общественост, изключително в година, в която всички се нуждаехме от музика ", показа певицата.

Дуа Липа завоюва две награди - за соло реализатор и за албум,  Хари Стайлс завоюва наградата за сингъл, а първата момичешка група, която завоюва премия стана групата " Литъл микс ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР