Около 200 военни ще се включат още от понеделник в

...
Около 200 военни ще се включат още от понеделник в
Коментари Харесай

Лондон включва армията в доставките на горива

Около 200 военни ще се включат още от понеделник в Обединеното кралство във веригата за доставка на горива в бензиностанциите, наранени от дефицит поради неналичието на водачи на камиони и поради паническото пазаруване, предадоха международните организации.

" Близо 200 военни, от които 100 водачи, ще бъдат от понеделник разполагаем в Обединеното кралство за оказване на краткотрайна поддръжка в границите на дейностите на държавното управление, целящи да се понижи натискът над бензиностанциите и да се отговори на неналичието на водачи на камиони ", се споделя в публично известие на английското държавно управление. Военните завършват образованието си за тази цел.

Правителството също така заяви, че ще позволи неотложно на 300 непознати водачи на цистерни да стартират работа в страната, показва организацията. Те ще могат да останат в страната до края на март 2022 година, добавя Ройтерс. Тези 300 непознати водачи са част от 5000-те водачи, които ще имат опция да работят в страната. Но множеството от тях ще дойдат едвам през втората половина на октомври и ще би трябвало да изоставен до края на февруари 2022 година в границите на стратегия за издаване на хиляди краткотрайни работни визи за облекчение на натиска над веригите за доставки, отбелязва Ройтерс.

 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР