Около 1 млн. лева, както и 1,5 млн. лева резерв,

...
Около 1 млн. лева, както и 1,5 млн. лева резерв,
Коментари Харесай

Около 1 млн. лева са предвидени за ремонт на уличната мрежа в Кюстендил

Около 1 млн. лв., както и 1,5 млн. лв. запас, са планувани за ремонт на уличната мрежа и за занемарената от години хоризонтална маркировка, сподели за Националното радио зам.-кметът по финансите на Кюстендил Надя Каратова. Рехабилитацията ще стартира до дни, при по-трайно стопляне.

Предвидени са средства за поправки и по дребните обитаеми места, сподели зам.-кметът по финансите на общината Надя Каратова:

" Заделени са за създаване поправки и поддържане на уличната мрежа, 452 хиляди, само че това са неща, които ще вършим със лични старания, т.е. общинско дружество " Чистота ". Освен тях 663 000 още за поддържане на улична мрежа, по целево предопределение са, от които 174 500 към този момент са разплатени, тъй като са били фактурирани предходната година ".

От години водачи и посетители на Кюстендил недоволстват от неположена хоризонтална маркировка, изключително на входните артерии на града.

" Имаме 50 000 за пътни знаци, маркировъчна багра и други материали, още 36 хиляди за осевите линии, където ще вършим, това е по отношение на пътната сигурност ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР