Оказва се, че неслучилият се вицепремиер в неизбраното от НС

...
Оказва се, че неслучилият се вицепремиер в неизбраното от НС
Коментари Харесай

Скандал! Меглена Плугчиева преспала с немския посланик по заповед на…

Оказва се, че неслучилият се вицепремиер в неизбраното от Народно събрание държавно управление на проф. Николай Габровски – Меглена Плугчиева, дължи политическата си кариера на присъединяване си в сек*компромат и последвалото изнудване на немския дипломат в България. 

Скандалното разобличаване бе направено от политическия пандизчия Петър Бояджиев чрез обява във Facebook профила му.
81-годишният именит отстъпник, лежал 13 години в зандана при непоколебим режим поради публикувани през 1966 година листовки с искане за многопартийна система и излизане на България от Варшавския контракт, твърди, че за тъмното минало на Меглена Плугчиева, научил персонално от акад. Благовест Сендов през 1995 година Тогава починалият към този момент Сендов бе ръководител на Народно събрание (1995-1997 г.), а Бояджиев бе негов консултант.

Две години по-рано Бояджиев бе номиниран от президента Желю Желев да сформира държавно управление, само че кандидатурата му се оказа неконституционосъобразна, защото тогавашният политически пандизчия е с двойно поданство – френско и българско.

След като Меглена Плугчиева бе препоръчана от проф. Николай Габровски за вицепремиер и министър на околната среда и водите, Бояджиев написа: 
„ Абе от тиня да си, но Държавна сигурност да си. ще ви кажа една преживелица. Госпожата беше народен представител по времето на Жан Виденов. Тогава ръководител на Народно събрание бе Благовест Сендов. Както е известно, аз бях негов непосредствен консултант, колкото и необичайно да звучи. И по този начин един ден се запътвам към вратата на кабинета му, а от там против мен излиза зачервена и гневна Мегленката. Влизам и виждам, че Благовест също е доста сърдит. Какво става? „ Тази си мисли, че аз съм като оня простак немския дипломат и пристигнала да ми предлага да ме води на лов в хижата на горското. Не единствено й отхвърлих, само че и я изгоних и не желая да я виждам повече в кабинета си “, сподели Сендов. Все още не разбирам и запитвам какво общо има тук немският дипломат. „ Ами като е била в Министерството на земеделието, е отговаряла за интернационалните връзки и по този начин го завела в леглото си, а ченгетата снимали. След това отишли при него със фотосите. Завалията имаше 3 деца и клекнал, та каквото му кажат, това прави, а тя стана народен представител. Та в този момент и мен си помислила, че може да омотае в чаршафите си! “.

Историята с Плугчиева, в случай че въобще е вярна, евентуално е обвързвана с Валтер Левалтер, който беше дипломат на Федерална Република Германия в България в интервала 1987-1991 година Маститият посланик има ти деца, излиза наяве от биографичната му информация. След като Левалтер напуща България и е изпратен за дипломат на Германия в Индонезия, посланическият пост у нас е ангажиран от жена – Криста Щефлер (1991 – 1995 г.) в този интервал зам.-посланик в София е различен германец с 3 деца – Щрамайер, тъй че е допустимо и той да е визираният немски дипломат, сниман да мачка чаршафите с Плугчиева.

Все отново доста политически наблюдаващи са склонни да позволен, че в резултат на напредналата си възраст Петър Бояджиев възприема като истина доста недоказани клюки, минали около ушите му.
Източник: Уикенд 
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР