Оказва се, че Глория не харесва новото гадже на дъщеря

...
Оказва се, че Глория не харесва новото гадже на дъщеря
Коментари Харесай

Ето как Глория показа, че не понася гаджето на Симона

Оказва се, че Глория не харесва новото гадже на щерка си, или най-малко това показва в обществените мрежи, които са от изключително значение за младите реализатори, каквато е щерка и Симона.

Докато Симона бълва фотография след фотография с изгората си Даниел, майка й не лайква нито един техен общ кадър. Запознати настояват, че фолкдивата не утвърждава изключително доста ченгето, което залюби Симона. Докато двамата изживяват сантименталните връзки, Глория остава на назад във времето в живота на щерка си. Освен че не харесва общите им фотоси, се оказа че Даниел и Глория не са другари в мрежата. Още един симптом за обтегнатите им връзки. Нито Глория, нито служителят на реда Даниел демонстрират толеранс един към различен и се вършат, че не съществуват. Поне във виртуалното пространство, отбелязва „ България Днес”.



Последните няколко месеца се отразяват извънредно добре на Симона. Освен че влезе в топ форма, младата певица наподобява още по-добре поради любовта, която е спохожда. Тя съумя да запише и първия дует с татко си Илия Загоров, който от години живее в чужбина. Глория също се любува на любовните си връзки с нов мъж в живота си и поради това е оставила щерка си на самотек.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР