Огромно признание за bTV Media Group и за спортната редакция

...
Огромно признание за bTV Media Group и за спортната редакция
Коментари Харесай

Двама спортни репортери на bTV са в Топ 15 на света

Огромно самопризнание за bTV Media Group и за спортната редакция на bTV. Двама наши публицисти са определени измежду 15-те най-хубави млади кореспонденти в света за 2019 година в годишната ранглиста на Международната асоциация на спортните публицисти (AIPS) .

Иван Боянов и Флорина Иванова нахлуха с гръм и тропот в Топ 15 на най-престижната категория за годината – тази за най-хубав млад кореспондент на планетата под 30-годишна възраст. Двамата бяха определени всред стотици кандидатури от целия свят.

Иван Боянов е отличен за документалния филм в поредицата bTV Репортерите " Кралят оттатък нулата " , отдаден на историческата отбрана на международната купа в ледени води на именития плувец-маратонец Петър Стойчев в отдалечен Мурманск.

В града зад Северния полярен кръг репортерът ни се престраши и скочи самичък в ледените води по образеца на носителя на 15 Световни купи в плувния маратон.

Филма " Кралят оттатък нулата " може да откриете тук:
bTV Репортерите: Кралят оттатък нулата Проследихме всяка стъпка на именития плувец Петър Стойчев по пътя към отбраната на международната му купа
Пробивът на Флорина Иванова в елитната 15-ка на AIPS e поради различен документален филм на спортната редакция – " Мисия Златно момиче ". Лентата също е част от bTV Репортерите, а в нея, в границите на седмица, от първо лице и наедно с гимнастичките, Флори тренира и съблюдава режим по време на лагера им на Спортпалас във Варна.

Филма " Мисия Златно момиче " може да откриете тук:
bTV Репортерите: Мисия " Златно момиче " 96 часа с грациите – смях, другарство, синини и сълзи
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР