Огромните кратери, които излязоха на Рогошко шосе, ще бъдат закърпени,

...
Огромните кратери, които излязоха на Рогошко шосе, ще бъдат закърпени,
Коментари Харесай

Пак ще кърпят Рогошко шосе, цялостната му реконструкция – след ремонта на Голямоконарско

Огромните кратери, които излязоха на Рогошко шосе, ще бъдат закърпени, заяви кметът Костадин Димитров. Той съобщи, че е получил сигнали за неприятната настилка, която спря да се подържа поради упования ремонт на шосето.
Прочетете още
„ Обсъдихме със зам.-кмета Тошо Пашов тематиката за Рогошко шосе. Има проблематични сектори с дупки, като ще поставим старания да решим казуса. Ще забележим дали ще са през регион „ Северен ” или композиция от контракти ”, сподели кметът. Той добави, че до края на годината правата на шосето към „ Дунапак Родина ” ще бъде приключена, като към този момент може да се концентрират по главната пътна артерия.

По думите на кмета строителните  действия по самото шосе, ще стартират, когато завърши първия стадий на Голямоконарско шосе. Там компанията се чака също да е подготвена до Нова година.

И по двата обекта работят „ ИСА – 2000 ”. Докато за Голямоконарско шосе има обезпечено финансиране от страната, то реконструкцията на Рогошко е през локалните доходи. За тази година бяха заложени 3,5 млн. лв., само че поради слабата събираемост в хазната, средствата може да бъдат понижени.

Рогошко шосе е един от обектите, за които Община Пловдив желае 156 млн. лв. от страната. Цялата му реорганизация е близо 15 млн. лв..

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР