Огромни печалби за Гърция от сватбен туризъм. Чужденци от цял

...
Огромни печалби за Гърция от сватбен туризъм. Чужденци от цял
Коментари Харесай

Гърция печели милиони евро от сватбен туризъм

Огромни облаги за Гърция от брачен туризъм. Чужденци от целия свят заплащат големи суми, с цел да се оженят на гръцки остров на брега на морето.

Младоженци от Израел заплатиха един милион евро за сватбено празненство на остров Самос, оповестяват уредниците. В последните години гръцките острови притеглят чужденци от целия свят, които желаят и могат да си разрешат да се оженят на гръцки остров. Вълната стартира от китайците, след това европейци, а в този момент идват от целия свят.

Кметове на няколко острова оповестяват, че до края на годината има сватбени тържества на чужденци. Фирмите уредници оповестяват за доста резервации и за идната година.

На първо място измежду желанията са островите Санторини, Миконос, Родос, само че модата " женитба в Гърция " доближи и до Кефалония, Кос и Самос.

Сватбения туризъм мощно подкрепя локалните производители. Организаторите работят по поръчка на клиента, като доста от чужденците упорстват за детайли от античната история на Гърция, заяви БНР.

Младоженци от Индия това лято си поръчаха театрална режисура " Боговете на Олимп ", а разноските им за церемонията надвишиха 2 милиона евро.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР