Огромната цифра от 22 000 човека не са гласували в

...
Огромната цифра от 22 000 човека не са гласували в
Коментари Харесай

Инж. Йордан Михтиев, движение „Заедно за промяна“: Подкрепям Явор Божанков

Огромната цифра от 22 000 индивида не са дали своят вот в Горна Оряховица на локалните избори. Имали са право на глас и не са го упражнили. Хората постоянно споделят, че са недоволни и желаят смяна, само че не поставят старания, с цел да я реализиран. Всеки счита, че нищо не зависи от него и избира да е въздържан, вместо да взе участие в решенията за личния си живот.
Последствието от това е неприятно - когато отвратените не гласоподават, ръководят отвратителните.
Предстои балотаж за кмет на общината. Дали ще позволим някой различен да дефинира бъдещето ни?
Днес имаме действителен късмет в нашата община да се случи тази смяна и последователност сред поколенията- като дадем късмет на Явор Божанков и го подкрепим за кмет. В неделя би трябвало да завоюва същински заслужен претендент.
Ако би трябвало да нарека Явор Божанков с една единствена дума, бих я дефинирал по този начин – ПРОМЯНА! Добрият български управленец би трябвало да бъде освен добре просветен, харизматичен, открит и пореден. Той би трябвало да съумява да показва отговорност и неприкритост в ежедневното другарство с жителите. Божанков носи тези качества.
Подкрепям го и поради сходството в управническите ни стратегии във връзка с по-доброто административно обслужване, подобряването на инфраструктурата, чист въздух и справяне с демографския срив.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР