Огромна опашка се вие пред руското посолство в София, показват

...
Огромна опашка се вие пред руското посолство в София, показват
Коментари Харесай

Стотици руснаци са На обяд против Путин пред руското посолство в София

Огромна опашка се вие пред съветското посолство в София, демонстрират фрагменти, публикувани в обществените мрежи.

Стотици съветски жители се подредиха пред посолството на Русия в София тъкмо в 12 ч., с цел да гласоподават протестно на президентските избори, които се чака да оставят президента Владимир Путин на власт за още шест години.

Преди дни вдовицата на Алексей Навални - Юлия - разгласи акция - 17 март.

Във видеобръщение тя приканва тъкмо в 12 часа на уречения ден всички да отидат в своята изборна секция, с цел да изразят несъгласието си с режим на Владимир Путин.

" Тези избори са изцяло фиктивни, изцяло подправени. Путин ще си измисли какъвто резултат реши, може 80, а може и 180%. Но ние можем да използваме така наречен избори срещу него, да ги използваме, с цел да реализираме нашите цели ", споделя в обръщението Навалная.

" Вероятно Кремъл и в този момент ще стартира да плаши всички. Но какво могат да създадат те? Да закрият всички секции, да не ви позволен? Вие имате право да отидете да гласувате по което и да е време и по обед на 17 март не е по-опасна част от деня от която и да е друга. Колкото повече бъдем, толкоз по-силно би трябвало да поверие: в случай че толкоз не желаят нещо такова, значи за тях това е проблем, " приканва още вдовицата на Навални.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР