Огромна дупка е зейнала в асфалтовата настилка на бургаската ул.

...
Огромна дупка е зейнала в асфалтовата настилка на бургаската ул.
Коментари Харесай

Опасно! Огромен кратер зейна до детска градина в Бургас

Огромна дупка е зейнала в асфалтовата настилка на бургаската ул. „ Тодор Каблешков “ №6 в жк „ Лазур “. Това описват очевидци, представени от "Флагман ".

Кратерът е по средата на пътното платно, бездънен е към 40-50 см. Създава заплаха освен за колите, само че и за пешеходците, които пресичат улицата. Ямата, която към този момент от няколко месеца, става все по-голяма с всеки минал ден, се намира и на метри от оградата на ЦДГ „ Пламъче “.

„ Преди към 2 години на мястото където през днешния ден се намира тази голяма дупка, се бе оформила грапавина. Днес положението на пътя в сектора е ужасяващо, а черешката на тортата несъмнено е тази яма.

Улицата е двупосочна, относително тясна и натоварена – можете да си визиите по какъв начин се заобикаля всеки ден този кратер и по какъв начин се прави разминаването сред коли.

Не е приятна панорама “, сподели бургазлийка, която живее в региона. Тя и всичките й съседи упорстват за вземането на незабавни ограничения – желаят 50-сантиметровата дупка да бъде запушена допустимо най-бързо.

„ По-добре да се направи това в този момент, в сравнение с след това – откакто към този момент има потърпевши “, разясняват живущите на ул. „ Тодор Каблешков “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР