Огромен скандал разтърси лагера на националите на Италия преди решителните

...
Огромен скандал разтърси лагера на националите на Италия преди решителните
Коментари Харесай

Огромен скандал! Полицейска акция в лагера на Италия

Огромен скандал раздруса лагера на националите на Италия преди решителните им мачове от квалификационния цикъл за Европейското състезание. Спец акция на полицията сътвори блъсканица в лагера им. Това става часове преди европейската подготовка против Малта, която ще се организира в Бари.

Акцията се е състояла въз основата на националния отбор в Коверчано. Причината е черно тото, като зад следствието и цялата акция стои прокуратурата в Торино. Основни обвинени са били двама футболисти. Интересното при двамата е, че се състезават във Висшата лига. Това са Сандро Тонали от Нюкасъл и Николо Дзаниоло от Астън Вила.

 Снимка: БГНЕС / EPA / CLAUDIO GIOVANNINI

Двамата са напуснали лагера след полицейската акция, като сигурно няма да играят в мача против Малта. Дуетът пропуща и този против Англия три дни по-късно на “Уембли ”. Все още няма съответни елементи към акцията, само че по непотвърдена информация, двамата са нарушили настоящите рестрикции за спортисти по отношение на залозите.

 Снимка: БГНЕС / EPA/MATTEO BAZZI

Твърди се, че обстановката при Николо Дзаниоло е надалеч по-притеснителна, тъй като той е залагал на мач на Рома за Купата на Италия, до момента в който към момента е бил състезател на “вълците ” и даже е бил на пейката по време на въпросната среща.

Дали това ще повлияе на “Скуадра адзура ” в решителните мачове ще разберем скоро. Едно е ясно, италианският футбол е все по-често разтърсван от подозрения и кавги в областта на черното тото. От това обаче губи само футболът и милионите му почитатели по целия свят.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Corriere dello Sport (@corrieredellosport)

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР