Ограничителни мерки на територията на кварталите Факултета и Филиповци са

...
Ограничителни мерки на територията на кварталите Факултета и Филиповци са
Коментари Харесай

Красимир Димитров за ограничителни мерки на територията на кварталите "Факултета" и "Филиповци"

Ограничителни ограничения на територията на кварталите " Факултета " и " Филиповци " са в действие към този момент 7 часа, след решение на Софийския действен щаб и Столичната здравна ревизия. Причината е нарастване на инфектираните с ковид с огромен брой контактни лица в региона.

Красимир Димитров - шеф на дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита " разяснява, че през КПП-тата ще се пропущат единствено чиновници, които имат надлежните документи като декларация, персонална карта и в сходство на работата, която правят, ние също, Столична община сме дали описи, само че това, което е значимо оттук-нататък да предприемем е разчистване на регионите, стерилизация с препарати на обществените места и съблюдаване на всички ограничения - разстояние от два метра и хората, които живеят в тези региони моля към тях да останат по домовете си и да не излизат.

Красимир Димитров изясни, че Столична дирекция на вътрешните работи е построила по този начин КПП-тата, че да няма скупчване на хора, да има разстояние 2 метра при поискване на документите. Ще има разнообразни буфери и прекосяване, с цел да няма скупчване. Според Красимир Димитров най-вероятно ще има повече хора по КПП-тата в утринните часове и следобедните, когато се връщат от работа, само че през целия ден няма да се получава скупчване.

Столичният инспекторат ще ревизира всички чиновници на компаниите по непорочност дали техните чиновници са с маски. Проверяваме също дали няма скупчване на хора от тях, тъй като всекидневно се вършат заран инструктажи, на които се събират много чиновници. Ще има наказания на Столичния инспекторат за несъблюдение на предписанията, разяснява още Красимир Димитров.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР