Огнеборец №1 в Пловдив и региона комисар Георги Мангараков отбеляза

...
Огнеборец №1 в Пловдив и региона комисар Георги Мангараков отбеляза
Коментари Харесай

Засипаха с честитки най-огнения мъж в Пловдив за рождения му...

Огнеборец №1 в Пловдив и района комисар Георги Мангараков означи рождения си ден на работното място измежду своите сътрудници. Днес той навърши 58 години. С възрастта и опита се е научил съвършено по какъв начин да пази домовете на хората от пламъци, като в същото време поддържа пламъка на човешкото в сърцето си.

Още от рано сутринта телефонът на Мангараков е прегрял от честитки от кметове, банкери, сътрудници и десетки хора, на които е оказвал помощ в сложен миг. Комисарят почерпил сътрудниците си с изискана трапеза с хапки и мезета, която включвала и домашно приготвена торта. Огнеборците пък изненадали шефа си с плато за засукани мезета от закалено стъкло с формата на риба. Те знаят, че Мангараков е познавач кулинар и че ще го зарадват с жеста си. Добавили към подаръка и трогващ привет, особено написан за мотива.

Всички пожарникари обожават Мангараков, защото е и извънреден психолог и другар. Изслушва своите сътрудници, постоянно им дава препоръки по какъв начин да се оправят с проблем или да се измъкнат от на пръв взор неразрешима обстановка, в която са попаднали.

Тази вечер шефът на пловдивската пожарна няма да пропусне да означи огромния ден и в стеснен фамилен кръг с най-близките си хора.

Екипът на " Марица " честити рождения ден на огнеборец №1 в Пловдив и насочва горещи пожелания за здраве, благополучие, фамилен уют и още безчет професионални триумфи!

Комисар Георги Мангараков е роден през 1964 година в Асеновград. През 1982 година приключва междинното си обучение в ЕСПУ „ Ленин “- Асеновград (сега „ Св. Княз Борис I “). От 1982 година до 1984 година отбива постоянната военна работа в Сливен. През 1985 година е признат за курсант постоянно образование във факултет „ Противопожарна защита “ на Висша специална школа („Георги Димитров"1969-1987 „ Георги Димитров “-МВР гр. София (сега Академия на МВР). През 1990 година приключва висшето си обучение и е назначен във ведомствената противопожарна работа на „ Агрия “ АД в Пловдив, където служи до юни 1999 година От юни 1999 година до юни 2015 година е шеф група „ Държавен противопожарен надзор “ във 02 РСПБЗН Пловдив. От юни 2015 година до ноември 2018 година е шеф на 02 РСПБЗН Пловдив. След извоюван конкурс от ноември 2018 година със заповед на вътрешния министър Младен Маринов е назначен за шеф на Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ - Пловдив.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР