Официално се появи първата снимка на Джони Флин в ролята

...
Официално се появи първата снимка на Джони Флин в ролята
Коментари Харесай

Първа визия на Джони Флин като младия Дейвид Боуи

Официално се появи първата фотография на Джони Флин в ролята на младия Дейвид Боуи в идния биографичен музикален филм. Лентата разказва историята на 24-годишния Боуи, който поема към първото си турне в Америка през 1971 година единствено с цел да разбере горчивата истина – че светът не е дорасъл да посрещне подобен гений от ранга на изпълнителя на Rebel Rebel.  

Филмът  " предлага взор зад завесата на моменти от живота на актьора, въодушевили основаването на първото и най-запомнящо се негово алтер его – Зиги Стардъст, улавяйки тези моменти, които определят кариерата му като една от най-големите културни икони в света. "



Флин печели ролята, тъй като – с изключение на артист – е и известен английски музикант, фронтмен на Johnny Flynn and the Sussex Wit (първият им албум излиза през 2008 г.). Негови сътрудници на екрана са Джена Малоун, като първата брачна половинка на Боуи – Анджи, и Марк Марон – като Рон Оберман от Mercury Records. 

След гибелта на музикалната икона през 2016 година беше ясно, че е въпрос на време да се снима филм за живота на огромния Дейвид Бауи, изключително когато музикалните биографии " Бохемска рапсодия ", и " Вчера си е за през вчерашния ден " пожънаха големи триумфи измежду почитателите и меломаните. 

 

 

 
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР