Официално разпознаха тялото, което беше извадено от катастрофиралия малък самолет

...
Официално разпознаха тялото, което беше извадено от катастрофиралия малък самолет
Коментари Харесай

Официално: Обявиха Сала за мъртъв!

Официално разпознаха тялото, което беше извадено от авариралия дребен аероплан в Ламанша, оповестяват британски медии. Полицията на английското графство Дорсет разгласи, че тялото е на аржентинския футболист Емилиано Сала, предадоха международните организации.

Самолетът на родения в Аржентина 28-годишен нападател изчезна от радарите на 21 януари, откакто излетя от френския град Нант към уелския град Кардиф, където Сала трябваше да направи дебют за новия си клуб " Кардиф сити ".

" Тялото, докарано в Портланд, беше публично разпознато от правосъдния доктор на Дорсет и той удостовери, че това е Емилиано Сала ", разгласи полицията в Twitter. Семейството на Сала е било осведомено.

На 21 януари нападателят почина, откакто дребния едномоторен аероплан, с който беше транспортиран от Франция към Англия катастрофира.

Няколко дни машината беше търсена на вятъра. Англия се отхвърли от търсенето, само че на 3 февруари частно търсене откри на дъното на морето останките от самолета.

Играчът пътуваше от Нант за Кардиф, откакто френския клуб го продаде на уелския. Сега, съгласно медии на Острова, Нант са подготвени да съдят Кардиф, които бавят парите за прехвърлянето.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР