Официално имате извинение да правите нещата по свой ексцентричен начин!

...
Официално имате извинение да правите нещата по свой ексцентричен начин!
Коментари Харесай

Трите зодии, които ще са на седмото небе през тази седмица

Официално имате опрощение да вършиме нещата по собствен екстравагантен метод! Рискувайте задоволително, с цел да бъдете себе си, изключително в обществени обстановки. Приемете най-смелите си теории и конспирации, тъй като в света към вас има тайнственост. Отдайте се на страната в себе си, която има мрачно възприятие за комизъм и се смее в неуместни моменти.

Все отново е, който извежда вътрешния ви чешит и това се усеща толкоз добре. Забавната и неразбрана сила на този закрепен въздушен знак е изцяло заредена тази седмица.

На 1 февруари ще ви насочи към визия, която си коства да деянията. Водолеят постоянно вижда опциите за това, което може да бъде, и притегля поддръжката и интелекта на обкръжението, с цел да трансформира тези благоприятни условия в действителност. Нека това новолуние ви въодушеви да се свързвате, измисляте и създавате.

Въпреки това, до момента в който Слънцето сплотява силите си с брутално честния Сатурн на 4 февруари, може да разберете, че нещо може да ви възспира от напредъка. Тази последваща глава от вашето пътешестване не е за преустановяване, а за вложение на време и старания. Не се задоволявайте с нищо по-малко от добре свършена работа.

Тази седмица може да е интензивна, само че не е нещо, с което не можете да се справите. На 3 февруари най-сетне ще завърши, което ще ви помогне да мислите доста по-ясно и в съгласие.

 годишен 2022 iStock/Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР