Официалният сайт на Ботев (Враца) публикува важно съобщение относно домакинските

...
Официалният сайт на Ботев (Враца) публикува важно съобщение относно домакинските
Коментари Харесай

Стана ясно къде ще домакинства Ботев

Официалният уебсайт на Ботев (Враца) разгласява значимо известие по отношение на домакинските срещи на отбора. Както е известно, отборът от Враца не може да играе домакинските си срещи на стадион " Христо Ботев ", защото оборудването не получи нужния лиценз. Новакът в Първа лига ще семейства в Монтана, само че от клуба показаха вяра, че лицензионна комисия ще даде позволение на тима да играе във Враца. Екипът на Sportal.bg разгласява известието без редакторска интервенция: " Най-често задаваният въпрос във Враца през последния месец е къде ще семейства Ботев (Враца) в Първа лига. След визитата на представители от БФС бе установено очевидното, че стадионът няма осветяване. Бяха дадени и още 13 наставления, които ние изпълнихме.
Днес, до момента в който чакаме удостоверение за дата и час на идващото посещаване на лицензионната комисия, получихме мейл от БФС. В писмото се споделя, че спортно-техническата комисия към този момент е решила, че ще домакинстваме в Монтана. Без да дойдат да ревизират какъв брой работа е свършена на стадион „ Христо Ботев “ във Враца.

Все още се надяваме, че до края на седмицата ще пристигна и обещаната инспекция от лицензионната комисия, която да регистрира свършеното и да ни даде краткотрайно позволение да играем във Враца до края на ремонта. Пълен стадион с над 10 000 души по трибуните е от изгода на всички, нали?

Колеги от БФС, дайте футбол на хората във Враца! ", гласи известието
Първа лига 2 кръг, петък 27 юли  Дунав 20:45  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР