Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова посочи как

...
Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова посочи как
Коментари Харесай

Захарова сравни поведението на САЩ в Украйна с вълка от приказката за седемте козлета

Официалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова уточни по какъв начин " Съединени американски щати, които собственоръчно направиха два в действителност антиконституционни държавни преврата в Украйна и, доставяйки там оръжие, и плащайки за всички типове техника, военно-техническа поддръжка и помощ на режима в Киев, в това време приказват за мир ", оповестява ТАСС.

Официалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова съпостави дейностите на Съединени американски щати по украинската рецесия с държанието на вълка от приказката " Вълкът и седемте козлета ".

Белият дом съобщи във вторник, че администрацията на Съединени американски щати не търси спор с Москва и не желае боевете в Украйна да станат нуклеарни, което би било злополука за всички. В сряда Захарова беше запитана в ефира н каква позиция е заел в този момент Вашингтон, дали я е трансформирал, има ли поле за преговорния развой.

" Помните, нали? " Деца, деца, майка ви пристигна, мляко донесе “, цитира дипломатът приказката " Вълкът и седемте козлета “. " Само отвори вратата и я пусни. Това е почти същото, - разказа обстановката Захарова. - Такава история за това по какъв начин " миролюбивите " Съединени американски щати, които със личните си ръце направиха два в действителност антиконституционни държавни преврата в Украйна и, доставяйки там оръжие и плащайки за всички типове техническо, военно -техническа поддръжка и помощ на режима в Киев, приказват за мир ".

" Така постоянно се случва. Това, несъмнено, е просто една Нобелова премия за мир, съгласно мен. Това е нещо толкоз антилогично “, означи формалният представител на съветското външно министерство.

Тя уточни, че " невероятно е, от една страна, да се доставят оръжия на една конфликтна страна, макар обстоятелството, че тази страна изповядва мизантропска идеология, облечена е със знаци, свастика, непрекъснато се базира на времената на Втората международна война. Война, черпейки ентусиазъм от там под формата на националистически батальони, под формата на техните знаци и в това време на тази страна [САЩ], която стои зад всичко това, да заявява, че е миролюбива и не желае утежняване на обстановката. Това просто е неистина “, в умозаключение споделя Захарова.

Превод и редакция: Рени ТОМОВИЧ
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР