Официалният фотограф на Еманюел Макрон качи серия от снимки в

...
Официалният фотограф на Еманюел Макрон качи серия от снимки в
Коментари Харесай

Макрон копира Зеленски с военен суичър

Официалният фотограф на Еманюел Макрон качи серия от фотоси в профила си в инстаграм, на които се вижда по какъв начин френският президент работи от позлатения си парижки офис. В околните проекти на фрагментите, направени предходния ден, 44-годишният държавен глава наподобява изтощен, носи прошарени, плътни бакенбарди, дънки и блуза с качулка с логото на „ CPA10 “ – поделение на специфичните сили на френските военновъздушни сили, написа " Уол стрийт джърнал ".

Това е извънредно извънредно облекло за Еманюел Макрон – политик, който демонстрираше закостенял нюх за модата през годините. През съвсем петте си години на поста той рядко е бил виждан на обществено място, облечен с нещо друго с изключение на перлено бяла риза със скромна разширена яка, тъмносин костюм и синя вратовръзка.

В обществените медии мнозина упрекнаха френския водач, че се пробва да копира скромния военновременен тип на украинския президент Володимир Зеленски



След съветската инвазия предишния месец президентът Зеленски (също на 44 години) се придържа към маслинено-сиви или зелени якета, блузи качулки и тениски и леко набола брада за медийните си изяви.

Приликите – изключително нормално усърдно обръснатите и завършени бакенбарди на президента Макрон – не останаха незабелязани от политически специалисти и изявления, вариращи от клюкарското издание TMZ до сериозния всекидневник " Телеграф " в Лондон.

„ Преди месец би било мъчно да си представим френския президент Еманюел Макрон да се пробва да копира президента Володимир Зеленски. Сега това е действителността, в която живеем “, гласи един необятно споделян туит от Алексей Сорокин, политически редактор и основен действен шеф на " Свободен Киев ".

От офиса на президента Макрон отхвърлиха коментар, само че след обявата споделиха: „ Не е нещо ново, че президентът носи по-ежедневни облекла през уикенда. Целият екип беше облечен и в ежедневни облекла. Това не е нито „ решение “, нито „ оригиналност “. “
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР