Официалните резултати за фискалното тримесечие на NVIDIA ще бъдат обявени

...
Официалните резултати за фискалното тримесечие на NVIDIA ще бъдат обявени
Коментари Харесай

Акциите на Nvidia достигнаха невиждан исторически максимум

Официалните резултати за фискалното тримесечие на NVIDIA ще бъдат оповестени всеки миг, само че протичащото се на фондовия пазар през последните няколко дни може да се характеризира с фразата „ чакането на празника е по-добро от самия празник “. Борсовите анализатори започнаха седмицата, като покачиха прогнозите си за цената на акциите на NVIDIA, което в последна сметка спомогна за покачването им до исторически най-много от 481,87 $ преди да затворят и сесията да завърши.

Както показва Bloomberg, акциите на NVIDIA са се повишили с 219% от началото на годината, а съотношението цена/печалба на акция е достигнало 44 при междинна стойност на това съответствие за последните 10 години от 32. Това е доста висок коефициент за стандартите във всички промишлености и всеки крах на NVIDIA би могъл да да докара до внезапен спад на цената на акциите на компанията. Но като се има поради какво се случва в региона на изкуствения разсъдък, това надали ще стане, тъй като точно NVIDIA създава нужния хардуер за неговата работа.

Оптимизмът на вложителите се подхранва от упованията за 65% растеж на приходите на годишна база на фона на интереса на клиентите към хардуерните ускорители на логаритмите с детайли на изкуствен интелект. В понеделник акциите на NVIDIA нарастнаха с 8,5%, което ги трансформира в актив, който доста вложители желаят да имат в несигурната от началото на предходната година макроикономическа среда. 

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР