Офисът на главния прокурор на Вашингтон Карл Расин разкри в

...
Офисът на главния прокурор на Вашингтон Карл Расин разкри в
Коментари Харесай

Вашингтон с призовка към "Фейсбук" заради заблуждаващи публикации за Covid ваксини



Офисът на основния прокурор на Вашингтон Карл Расин разкри в четвъртък, че изпратил призовка на обществените медии " Facebook " (Facebook) с искане на документи и данни, доказващи, че компанията е понижила заблуждаващите изявления на своята платформа за имунизациите против Covid-19.

" Фейсбук съобщи, че подхваща дейности за битка с разпространяването на дезинформация за Covid имунизациите на своя уебсайт, само че по-късно, когато беше притиснат да покаже свършената работа, компанията отхвърля. Разследването на основния прокурор Расин има за цел да се увери, че Фейсбук в действителност подхваща всички вероятни стъпки за минимизиране на ваксинната дезинформация на нейния уебсайт и за подкрепяне на публичното здраве ", обявиха от офиса на основния прокурор на Вашингтон.

Карл Расин упорства " Facebook " да показа свое изследване за имунизационните съмнения, както и документи, идентифициращи нарушителите на политиките на обществената медия, информация за общия размер на отстраненото наличие и детайлности за ресурсите, които софтуерният колос отделя за битка с дезинформацията.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР