Офанзивният футболист на Тотнъм Лукас Моура е ентусиазиран преди първата

...
Офанзивният футболист на Тотнъм Лукас Моура е ентусиазиран преди първата
Коментари Харесай

Нападател на Тотнъм: Трябва да бъдем умни

Офанзивният футболист на Тотнъм Лукас Моура е въодушевен преди първата среща с Аякс от полуфиналите в Шампионската лига. Двата отбора се срещат в Лондон във вторник, а реваншът в Холандия е седмица по-късно.

“Един против различен се изправят два млади тима. Ще бъде забавен мач. Трябва да бъдем умни, тъй като борбата е в две срещи”, съобщи Моура.

В предходните два кръга холандците отстраниха Реал Мадрид и Ювентус след решаващи победи на непознат терен. “Гледах дуела в Торино. Аякс е доста добър противник с млади и бързи състезатели - рискови са. Ще бъде мъчно, само че считам, че сме подготвени и ще се оправим добре”, продължи бразилецът. От Моура се чака доста, тъй като Хари Кейн е контузен, а Хюн-Мин Сон е осъден.

В предходния стадий от ШЛ “шпорите” трагично отстраниха Манчестър Сити и за мнозина достигането на отбора до полуфинал е сензация. “За мен не е изненада - безапелационен беше някогашният състезател на Пари Сен Жермен. - Разполагаме с доста добър отбор с класни футболисти. Готови сме да покажем най-хубавото. Реваншът против Сити беше най-емоционалният ми мач в кариерата. Демонстрирахме отличен дух. От това се нуждаем във всеки един дуел в ШЛ. Не сме спирали да имаме вяра в класирането напред. Знаехме, че ще е мъчно, само че свършихме доста добра работа.” Шампионска Лига 1/2 кръг, вторник 30 април  Тотнъм 22:00предстои  Аякс
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР