ОДМВР-Разград организира дарителска кампания за децата на полицейски служител, съобщава

...
ОДМВР-Разград организира дарителска кампания за децата на полицейски служител, съобщава
Коментари Харесай

ОДМВР-Разград организира дарителска кампания за децата на полицейски служител

 Снимка ОДМВР-Разград провежда дарителска акция за децата на полицейски чиновник, оповестява пресцентърт на Дирекцията. Инициативата потегли от началника на РУ-Лозница, където работи младши контрольор Димитър Терзиев. Писмо от шефа на ОДМВР старши комисар Ивайло Йовчев е изпратено до основния секретар на Министерство на вътрешните работи. С резолюция на основен комисар Младен Маринов е разпоредено набирането на средства да се провежда във всички Областни дирекции на Министерство на вътрешните работи.

Старши служител на реда Димитър Терзиев е татко на три деца – Диляна, Теодора и Калина. Децата са тризнаци, които през септември 2018 година ще навършат 6 години. Диляна и Теодора страдат от „ Детска церебрална парализа “, спастична форма, със степен на неработоспособност надлежно 95% и 100%. Семейството на младши контрольор Терзиев е провело няколко лечебни курса в клиника в Република Турция, вследствие на които положението на децата се е подобрило, само че е належащо лекуването да продължи. Терапията следва да се организира ежемесечно, като цената на всеки лековит курс е към 8 000лв. Необходимите финансови средства са отвън опциите на фамилията.

В инициираната от полицията дарителска акция се включват Областна администрация и Община Разград. Предстоят диалози и с други институции, които биха могли да оказват помощ при предпочитание от тяхна страна.

Събраните средства в поддръжка на фамилията на младши контрольор Димитър Терзиев, следва да постъпват по банкова сметка:

Банка ДСК ЕАД – клон Разград

IBAN BG06STSA93000004182913

BIC STSABGSF

Димитър Трифонов Терзиев​
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР