На грижата за бездомните кучета в кв. Левски Г“ в

...
На грижата за бездомните кучета в кв. Левски Г“ в
Коментари Харесай



На грижата за бездомните кучета в кв. „Левски Г“ в София е посветена  поредната история за д

На грижата за бездомните кучета в кв. „ Левски Г “ в София е посветена  следващата история за добротворчество, която описваме в „ Нашият ден “ през днешния ден. Станислава Кютинска – студентка от София – е героят в днешното ни издание.
За Станислава ежедневната грижа и внимание към животните е нещо естествено и всекидневно, което се подразбира от единствено себе си. Но да помислим – какъв брой от нас, забързани заран, изключително в студените зимни дни, дружно с чантите за работа вземат в ръка купичка с топла попара, с цел да я оставят пред премръзналото през нощта бездомно топче, свито пред входа, през който поемаме към деня си?
Героинята от днешния ни роман не е сама в грижата за бездомните животни в крайния столичен квартал. Тя има доста съидейници, с които дружно са създали организация, с цел да има повече човещина даже и към животните, с които ни среща делникът.
Повече за грижата на Станислава и нейните сподвижници можете да научите от изявлението на сътрудника Нина Цанева в атачмънта.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР