ОДМВР-Пловдив има нов заместник-директор. Това съобщиха за Радио „Фокус”-Пловдив от

...
ОДМВР-Пловдив има нов заместник-директор. Това съобщиха за Радио „Фокус”-Пловдив от
Коментари Харесай

ОДМВР-Пловдив има нов заместник-директор

ОДМВР-Пловдив има нов заместник-директор. Това оповестиха за Радио „ Фокус”-Пловдив от дирекцията. Със заповед на министъра на вътрешните работи от през днешния ден за заместник-директор на ОДМВР-Пловдив е назначен комисар Димитър Събчев, който до този миг бе шеф на Шесто Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи в града.
Димитър Събчев е роден през 1975 година в Пловдив. През 2000 година приключва факултет “Полиция” в Академията на Министерство на вътрешните работи и стартира работа като шпионин в бранш “Криминална полиция” на Шесто Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи в Пловдив. На същата служба е преназначен през 2001 година в Първо Районно ръководство на МВР-Бургас, а през 2004 година – в Трето Районно ръководство на МВР-Пловдив, където през 2010 година става шеф на група в бранш “Криминална полиция”. От 2015 година управлява Шесто Районно ръководство на МВР-Пловдив.
За реализирани високи професионални резултати по време на службата си в Министерство на вътрешните работи Димитър Събчев е награждаван неведнъж.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР