Одеса. Експлозиите, разтърсили тази сутрин Одеса – основното пристанище на

...
Одеса. Експлозиите, разтърсили тази сутрин Одеса – основното пристанище на
Коментари Харесай

Няма жертви от ракетните удари срещу Одеса, заяви украинската армия

Одеса. Експлозиите, раздрусали тази заран Одеса – главното пристанище на Украйна, не са довели до жертви. Това заяви украинската войска, съобщи Франс прес.

След гърмежите, проехтели към 06:00 ч. (03:00 по Гринуич), големи стълбове черен пушек и пламъци се издигнаха над индустриална зона в региона, видяха публицисти от Агенция Франс Прес.

Става дума за ракетна атака; жертви няма, съобщи в официално съобщение Владислав Назаров, офицер от Оперативното командване „ Юг “ на Украйна.

„ Одеският район е измежду предпочитаните цели на съперника. Противникът продължава да следва подлата си процедура да удря чувствителни инфраструктури “, сподели той и напомни възбраната да се разгласяват данни за мястото и вредите от ударите.

„ Руските нацисти започнаха удар с ракети, някои от които бяха свалени от украинската противовъздушна защита “, показаха по-рано в официално съобщение градските управляващи в Одеса.

Съобщено бе за пожари в някои зони; предлага се да затваряте прозорците, написа в Телеграм Антон Герашченко, консултант на украинския вътрешен министър.

До момента историческият град Одеса относително малко бе потърпевш от сраженията, отбелязва Агенция Франс Прес.

Превод и редакция: Българска телеграфна агенция
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР