ОД на МВР – Пловдив и всички районни полицейски управления

...
ОД на МВР – Пловдив и всички районни полицейски управления
Коментари Харесай

Областният управител Ангел Стоев: Полицията взе сериозни мер...

„ ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив и всички районни полицейски ръководства на територията на Пловдивска област работят извънредно съществено против опитите за пазаруване на гласове. Превенцията е на доста високо равнище и това води в огромна степен до секване на неприятните практики,  сочи анализът на данните досега “.  Това съобщи регионалният шеф на област Пловдив Ангел Стоев след среща с управлението на регионалната дирекция на полицията и началниците на районни ръководства, в която участваха също заместител регионалният шеф Даниела Николова и основният секретар на Областна администрация Георги Янев. 

„ Създадена е ясна съгласуваност с Районна и Окръжна прокуратура, както за времето на предизборната акция, по този начин и за деня на самия избор. Всеки един от постъпващите сигнали незабавно се рапортува от нас на прокуратурата и се вземат ограничения “, изясни шефът на ОД на МВР-Пловдив старши комисар Димитър Балев. 

„ За изборния ден е належащо да се обезпечи наличие на полицията, тъй че да има бърза реакция при всеки един сигнал за нарушавания и следващи бързи дейности, които да подсигуряват честността и прозрачността на вота “, сподели още регионалният шеф. Според него извършената по самодейност на ст. комисар Балев в края на август Кръгла маса с присъединяване на виновните институции, политическите партии и локалната власт, също е изиграла своята превантивна роля. „ На нея ръководителите на полицията, съда и прокуратурата дадоха явен сигнал, че няма да позволен опорочаване на изборния развой, а политическите партии обявиха ясно предпочитание да работят намерено и почтено “, акцентира Ангел Стоев. 

Началникът на „ Охранителна полиция “ комисар Костадин Костов показа информация за защитата на секционните комисии и проектът за транспортните потоци към покои № 3 и № 6 в Международния панаир,  където ще се обитават надлежно 16 РИК и 17 РИК.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР