ОД МВР-Видин организира празничен хепънинг по случай финала на обучението

...
ОД МВР-Видин организира празничен хепънинг по случай финала на обучението
Коментари Харесай

Приключи обучението на доброволците от детските полицейски управления във Видинско

ОД МВР-Видин провежда празничен хепънинг по случай финала на образованието за 110 доброволци по стратегия "Детско полицейско ръководство " от пет учебни заведения в района.
Изминаха две години, през които дребните блюстители на реда научиха доста нови неща за работата на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, и обогатиха знанията си с потребна за тяхната сигурност информация.
В заниманията по другите модули на образование, учениците схванаха какво работят служителите на реда, граничарите, огнеборците и по какъв начин извършват своите задачи; по какъв начин се оказва първа долекарска помощ; къде е рисково и къде безвредно на улицата; срещнаха се с техниките на полицейската персонална защита; работата на специалисти – криминалисти; рисуваха своите усещания в тематични състезания.
Днес в Брегово за доброволците от градчето и техните връстници–колеги от Видин, Белоградчик и Кула, служителите на реда проведоха огромен празник.
Деца, благодаря за труда и старанието. С неизменност и старание научихте доста за полицейската специалност. Днес, изцяло справедливо, ще получите дипломи. Във Ваше лице чиновниците на реда към този момент имат нови, същински другари и бъдещи сътрудници. Вярвам, че ще бъдете положителният образец за съучениците си. Учете и следвайте фантазиите си, съобщи в приветствието си към доброволците старши комисар Петър Коцин – шеф на ОД МВР-Видин. Учениците бяха поздравени и от инж.Милчо Лалов – кмет на град Брегово, хазаин на финалния празник за децата и служителите на реда.
Всички доброволци получиха дипломи за сполучливото довеждане докрай на образованието по програмата. Петте учебни заведения, към които бяха образувани групите от доброволци– дребни служители на реда, получиха почетни плакети от ОД МВР-Видин.
Днешният празник почетоха доста посетители – служители на реда, учители, общински чиновници и сътрудници по програмата.
Ръководството на ОД МВР-Видин благодари на доброволците, на техните учители-ръководители и на всички сътрудници по Програма „ Детско полицейско управление”, за ентусиазма и последователността в двугодишната взаимна работа с децата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР