Очната линия е класика в грима. Тя отива на всеки

...
Очната линия е класика в грима. Тя отива на всеки
Коментари Харесай

Лесни стъпки за изваяна очна линия

Очната линия е класика в грима. Тя отива на всеки вид лице, на всеки вид очи, само че множеството дами се плашат при мисълта сами да слагат очната си линия, без това да им отнеме доста време и старания.  Лесни стъпки за изваяна очна линия https://www.youtube.com/watch?v=dsT_-WQapss

Проблемът стартира с това дали да изберем четка и кремообразна очна линия, или пък да изберем очна линия вид химикалка, или пък някои от другите нови модели, които сме видели в магазините за козметика.

 Лесни стъпки за изваяна очна линия https://www.youtube.com/watch?v=dsT_-WQapss

Изберете този вид артикул, който познавате най-добре, този който нормално употребявате за тази процедура. Така ще бъдете по-уверени и прецизни, защото познавате качествата на продукта. В случай, че сте начинаещи в областта на очните линии, ние ви предлагаме да употребявате четка и кремообразна очна линия. Нанасянето е елементарно, корекциите също. Ако имате очна линия с хубава четка, с фино връхче също ще свърши чудесна работа.

 Лесни стъпки за изваяна очна линия https://www.youtube.com/watch?v=dsT_-WQapss

Не забравяйте, най-важното в случай че не желаете да размажете очната линия - гледайте надолу! В противоположен случай рискувате тя да се размаже по клепача и да се отпечата.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР