Очите понякога мигат неконтролируемо Професионалното наименование на този проблем е

...
Очите понякога мигат неконтролируемо Професионалното наименование на този проблем е
Коментари Харесай

Мистериозни Синини, Бели Петна По Ноктите, Болка В Гърдите, Заразна Прозявка - Бягайте При Доктора!

Очите от време на време мигат неконтролируемо

Професионалното название на този проблем е миокимияна мускулите на клепачите и макар че звучи съществено - не е нищо рисково. Мигането на клепачите, изключително на долната част е всекидневно събитие. Често се дължи на огромно количество кофеин и прекомерно малко сън, от чиито последица се нервират нервите на лицето. Контракциите нормално стопират след няколко минути. Във всеки случай отделяйте повече време за отмора.

Заразна прозявка
Психологическите проучвания са открили, че хората, които са наясно и съчувстват на другите са склонни към " заразна " с прозявка. С течение на годините се учим да прозяваме когато и другите се прозяват. Вкорененият табиет е толкоз мощен, че реакция може да провокира и самата мисъл на
прозявка.

Болка в гърдите, като при инфаркт
Преди всичко, не всички болки в гърдите са признак на сърдечен удар. Хората постоянно споделят, че при инфарктавъзниква болежка като, че слон ви е седнал на гърдите. Не можете да дишите надълбоко и внезапно ви мръква пред очите. Болката продължава няколко минути и се популяризира от лявата страна. Ако в миналото имате подобен признак, незабавно се обадете на Спешна помощ. Но в случай че болката е краткотрайна, най-вероятно повода е разтягането на мускулите. Мускулите под ребрата може да се разтягат при тренировки или по време на елементарни ежедневни действия и да провокира остра болежка.

Мистериозни синини
Синините се появяват, когато малко количество кръв тече от капилярите, постоянно под въздействие на пострадване. На някои хора им излизат синини от доста мощен удар, а на други им е задоволителен и дребен напън, за който даже не си спомнят. Освен това, някои имат и висока резистентност на болежка, тъй че травмата може да бъде породено от удар, което не ни записали. Всичко това е обикновено, само че в случай че забележите повече синини на мястото, където е мъчно инцидентно да се нараните, като на корема или гърба, посетете доктор, защото тези синини може да са симптом на някакво кръвно заболяване или автоимунно заболяване.

Завива ви се свят при ненадейно ставане
Почти 75 % от хората имат световъртеж, в случай че ненадейно станат от легнало или седнало състояние. Ако лежите, сърцето не би трябвало да ви работи против гравитацията, с цел да изпомпва кръв към мозъка. Когато ненадейно станете, сърцето стартира бързо да работи за добавя настоящия дефицит на кръв в мозъка. Въпреки това, не значи, че ще припадате. Ако имате ниско кръвно налягане или високо,сърцето още повече би трябвало да работи. Лекарството е просто! Ставайте постепенно. При младежите този проблем е породен от дехидратация, тъй че би трябвало да се пие повече вода.

Бели петна по ноктите
Най-често това са разследване на леки нарушавания на ноктите, като удар, при който пръста ви остава притиснат. Може и да се ударите, само че да не си спомняте. Ако петната са забележими дълго, от време на време би трябвало да минат и три месеца, с цел да изчезнат, т.е. стига ноктите да не порастват. Според някои теории, белите петна демонстрират дефицит на витамини и минерали, а могат да бъдат породени и от нападателен маникюр./zdravno.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР