Очила с диоптър сложих на 14 години. Признавам си, доста

...
Очила с диоптър сложих на 14 години. Признавам си, доста
Коментари Харесай

Светът, гледан през розови стъкла, вече има нов смарт прочит

Очила с диоптър сложих на 14 години. Признавам си, много време ми беше належащо, с цел да се отърся от личното си отрицателно отношение, граничещо с комплекс. Днес схващам очилата си като неизменим аксесоар и отхвърлям да ги заменя с лещи.

Съответно ми е значимо да знам какво ново се предлага на пазара. Последното, което открих, са стъклата за очила Transitions на Essilor, които май са тъкмо това, което диря от няколко години. У нас се оферират в съвсем всички оптики, можете да попитате за тях в най-близката до вас.

Transitions на Essilor за мен персонално са смарт стъкла за очила . Те реагират на светлината, като стават тъмни на открито и транспарантни на закрито. Осигуряват също по този начин защита – както против нездравословната синьо-виолетова светлина, предавана от компютъра и смарт телефона, по този начин и против ултравиолетовите лъчи. 

Но освен при продължителна работа с цифрови устройства и при разходки на открито те се показват отлично. Не по-малко подобаващи са да вземем за пример при шофиране. Чувствително понижават отблясъците, а чувството за отмалялост е сведено до най-малко.

Аз бях останала с усещането, че тези стъкла са един-единствен тип. В оптиката обаче ми обясниха, че в действителност изборът е значителен: над 17 цвята в типичен, доста мрачен или огледален вариант . И също така пасват на всевъзможни рамки.

Най-хубавото е, че ще си реша един път вечно въпроса с избора на слънчеви очила, тъй като, както стана ясно, Transitions на Essilor действително са " две в едно ". Мисля да им се доверя, още повече че този месец има  специална оферта  – купуваш стъкла Transitions на Essilor на цената на бели, а в случай че не ти харесат, ги заменяш с бели. Звучи сносно, нали?



С поддръжката на Essilor

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР