Очевидно в Удинезе нямат никакви притеснения от предстоящото тежко гостуване

...
Очевидно в Удинезе нямат никакви притеснения от предстоящото тежко гостуване
Коментари Харесай

В Удинезе се надъхват за победа срещу Ювентус

Очевидно в Удинезе нямат никакви терзания от идното тежко посещение на Ювентус. Двата тима ще се изправят един против различен през уикенда в мач от следващия кръг на Серия А.

През седмицата „ зебрите “ направиха 1:1 вкъщи против Емполи, до момента в който „ остарялата госпожа “ измъкна извънредно сложен триумф при гостуването си на Кремонезе. Сега, преди срещата в Торино, вратарят на „ фриуланите “ Марко Силвестри показа, че той и неговите съотборници нямат никакви терзания да се изправят против Юве и в отбора са подготвени да се борят даже за трите точки.

„ Няма от какво да се опасяваме, тъй като само можем да спечелим от сходни провокации. Знаем, че в Ювентус ситуацията въобще не е такова каквото би трябвало да бъде и там несъмнено има напрежение подбудено от редица фактори. Ние обаче гледаме нашия тим и ще излезем с ясната мисъл да се противопоставим по най-хубавия метод и да опитаме да спечелим ".

" Няма да е елементарно, само че в случай че всеки даде оптималното, на което е кадърен, можем да поднесем изненадата и да зарадваме нашите почитатели. Разочароващо е, че не съумяхме да победим Емполи у дома и в този момент ще излезем още по-мотивирани и подготвени за борба. Вярвам, че можем да се представим добре и при малко шанс, ще е отлично да си тръгнем с трите точки от Торино “, сподели Силвестри.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР