Очевидно твърде голям фен на Apple, младежът, известен по-рано като

...
Очевидно твърде голям фен на Apple, младежът, известен по-рано като
Коментари Харесай

Човекът, който смени името си на iPhone 7

Очевидно прекомерно огромен почитател на Apple, младежът, прочут по-рано като Олександър Турин, смени името си на Айфон Сим („ сiм “ е „ седем “ на украински), с цел да завоюва iPhone 7 от локален магазин за електроника. 

Цената на въпросното устройство в Украйна се равнява на 850 $, така че когато магазинът предлага безвъзмездни телефони на първите петима, които сменят името си, както предава AP, 20-годишният господин Сим не закъснява да го направи, заплащайки такса, която се равнява на към 2 $ в Украйна. 

Името звучи неуместно, само че може да не остарее с идването на идващия модел, тъй като елементарно може да се прочете като SIM (Subscriber Identity Module) – картата, която използваме с всички мобилни телефони. Поради това „ Сим “ в композиция с Айфон звучи на процедура евъргрийн, защото всеки идващ Айфон (в обозримо бъдеще) би трябвало има SIM,. 

„ Ако беше опитал същото iPhone 6, името му нямаше да звучи толкоз готино на британски, продължава изданието ” , отбелязвайки, че „ шість “ елементарно може да се трансформира в по-удобна за изговаряне британска дума. 

И по този начин, поздравления, даже да сте сменили хубавото си име с артикул, който се сменя всяка година, за интернационалните ви познати то постоянно ще звучи крепко. 

„ Позволете ми да се показва... (приглушен компютърен сигнал проехтява от гънките на смокинга) господин SIM. ” 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР