Очевидно резервиран към всякакви социални медии, трудно уловим дори за

...
Очевидно резервиран към всякакви социални медии, трудно уловим дори за
Коментари Харесай

Севиля е Вавилон, Рим и Ню Йорк на 16 век, казва създателят на испанския трилър хит La Peste, Рафaел Кобос

Очевидно запазен към всевъзможни обществени медии, мъчно осезаем даже за 15-минутно Skype изявление, с на процедура неоткриваеми при просто търсене в Гугъл персонални елементи (като рождения му ден, например), очевидно женен, в случай че се съди дребното му публични фотоси - и... очевидно хубав!
Това е надареният испански сценарист Рафел Кобос - през днешния ден мъжът #вкъщи – един от основателите на високобюджетния трилър сериал „ Чумата “ и продължението му „ Ръката на Ла Гардуня “ , което сега се излъчва по ТВ канал Epic Drama всеки четвъртък 22:45 с повтаряне в събота от 22:00.

Една от дребното фотоси на Рафаел в Instagram и Фейсбук
Вижте фрагмент от Skype изявление на филмовия видео блог уебсайт Cinema Confidential с създател Станислава Айви със основателя на един от най-успешните и скъпи европейски сериали в последните години. Драматург и сценарист, Рафаел стои зад „ Чумата “ (в оригинал La Peste), дружно с режисьора Алберто Родригес. Това, което Гугъл знае за него: създател на пиеси, сюжети и скечове, измежду които “7 девици ”, “След това ” и “Част 7 ” - и трите номинирани за влиятелната премия “Гоя ”. В последна сметка я печели за кино лентата Smoke and Mirrors, както и за Marshland, за който е номиниран и за редица други награди.

Испанският трилър шлагер, прочут като „ Чумата “, се завърна по ТВ канал Epic Drama през април с нов сезон и нова сюжетна линия. Действието се развива пет години след събитията в първи сезон. Продължението, озаглавено „ Ръката на Ла Гардуня “ наблюдава нова незаконна организация. Ла Гардуня е набрала мощ и в този момент е действителната власт по улиците на Севиля.
За да пресъздаде Севиля от 16 век, сезон първи имаше инвестиция от по €1.5 млн. на епизод и бе сниман на 130 местоположения с над 2000 статисти и механически екип от над 200 индивида. Закономерно, премиерата му в родната Испания означи връх по гледаемост, надхвърлящ даже тази на Game of Thrones.

Историята в шест елементи наблюдава основният воин Матео (в ролята Пабло Молинеро), който е напълно в незнание за обстановката в Севиля и самичък едвам свързва двата края в Тиера де Фуего, в Новия свят. Когато, обаче, получава новина от Тереса, той е заставен да се завърне.

Кадри зад кулисите, от снимачния развой на сериала „ Ръката на Ла Гардуня “, продължение на „ Чумата “
Във втори сезон, Севиля се е възстановила и остава икономическата и културна столица на Западния свят, като задържа монопола си върху търговията с Индиите, а благосъстоянието и въздействието й се движат единствено в една посока: НАГОРЕ! Същото, обаче, се случва и с популацията й.
С увеличението на града до исторически рекордни равнища, управниците му не съумяват да обезпечат издръжка и сигурността на жителите му. В контраст на ограмната класова неравнопоставеност, публичното неодобрение подклажда проведена престъпност. Една от мафиотските организации, Ла Гардуня, се възползва от притока на благосъстояние към града и неспособността на политиците да опазят реда и завзема бизнеса с проституция, продажба на алкохол и черния пазар на храни.

Когато нещата изцяло излизат от контрола на управата на града, Съветът се пробва да въдвори ред като назначава нов градски властник. Граф Понтекорво е млад, упорит боец, който макар апелите на Съвета, упорства активността на Ла Гардуня да бъде разследвана. За да реализира задачите си, той се обръща към уменията на Матео и помощта на един инфилтриран палач, остарял познайник на Валерио, Баеза.
Следва рискова история с противозаконна проституция, която се простира в цяла Севиля под контрола на Ла Гардуня. За всички въвлечени, да се изправят против мафията значи да си играят с огъня.


Рафаел при монтажа на новия сезон на “Чумата “, който е по Epic Drama в четвъртък и събота
„ Ръката на Ла Гардуня “ е по Epic Drama всеки четвъртък, в 22:45 с повтаряне в събота от 22:00 часа.
Epic Drama е ТВ канал за исторически трагични сериали от фамилията на Viasat History и TV1000, наличен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците, в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) – 201, в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, в NetWorx – на позиция 230, в София – в NET1 на 137 канал, във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH TV 2L и на 76 за IPTV в пакет TV 2L+.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР