Очевидно проблемът е в отношенията между „Продължаваме промяната” и „Има

...
Очевидно проблемът е в отношенията между „Продължаваме промяната” и „Има
Коментари Харесай

Христо Иванов: БСП да спогоди ПП и ИТН, нямаме проблем Василев да е премиер

Очевидно казусът е в връзките сред „ Продължаваме промяната” и „ Има подобен народ”. За нас акцентът е там, в случай че се решат несъгласията, ще знаем, че диалозите могат да стартират.

Това сподели съпредседателят на „ Демократична България” Христо Иванов пред публицисти в Народното събрание, представен от БГНЕС.

След днешните съвещания сред Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ, следва и среща на левицата с Демократична България за сформиране на държавно управление в границите на третия мандат.

След като забележим кой ще е претендентът за министър председател, ще споделим решението си, сподели още Иванов. Според него Българска социалистическа партия би трябвало да потърси метод да спогоди Има Такъв Народ и Политическа партия, след това ще пристигна и решението на съвета на Демократична България.

Ние нямаме проблем с предлагането Асен Василев да е министър председател, заяви още Иванов.

БГНЕС напомня, че в телевизионно изявление тази заран пред бТВ Радослав Рибарски от „ Продължаваме промяната” разяснява, че в диалозите се разискват разновидностите за министър-председател, само че всички се консолидират, към това Асен Василев да е министър председател.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР