Очевиден разпад и приключване на промяната. С този коментар журналистът

...
Очевиден разпад и приключване на промяната. С този коментар журналистът
Коментари Харесай

Явор Дачков: Държавата се управлява от Лена Бориславова

" Очевиден разпад и привършване на смяната ". С този коментар журналистът Явор Дачков стартира разбора си на настоящата политическа конюнктура в страната.

" Няма да има кабинет в границите на този парламент. Няма да могат да купят задоволително депутати. Губене на време е тази мъка, не разбирам за какво я вършат, не е в техен интерес ", добави той пред БНР и прогнозира предварителни избори в края на септември.

Според Дачков досега " Продължаваме промяната " е можела да наподобява като жертва на заговора на мафията и Слави Трифонов, а в този момент стартира тя да се държи като самата мафия:

" Хората започнаха да виждат все по-отвратителни подиуми ".

Журналистът изрече мнение, че с държанието си Кирил Петков и Асен Василев " наливат вода в мелницата на " Възраждане ":

" Най-големият проблем за ръководството са самите те.... Това ръководство пада, тъй като те не могат да се оправят с ръководството. И колкото по-рано влезе този опит с смяната, толкоз по-добре ".

По думите му държавата се ръководи от Лена Бориславова, шеф на кабинета на премиера Кирил Петков.

Най-голямото закононарушение на ръководещите е спиране на контракта с " Газпром ", счита Явор Дачков:

" Оставиха българската стопанска система в безпорядък - без ясни контракти от кое място ще идва различен газ....  В желанието да трансферират доставките от Русия на Съединени американски щати, откъдето е доста по-скъпо, те направиха национално изменничество. Ако другият газ е бил по-изгоден, мислите ли, че до момента България нямаше да го купува. Кой е бил срещу Америка? Бойко Борисов ли, Сергей Станишев ли, Иван Костов, ли? България купува от Русия не тъй като е подвластна от нея, а тъй като това е най-прекият, най-сигурният и най-евтиният от всички други вероятни способи за доставки на газ ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР