Очертаващият се като основен кандидат за президент на Демократическата партия

...
Очертаващият се като основен кандидат за президент на Демократическата партия
Коментари Харесай

Байдън отвърна на Тръмп с нов прякор

Очертаващият се като главен претендент за президент на Демократическата партия на Съединени американски щати Джо Байдън измисли прякор на президента Доналд Тръмп, като го назова " президентът Туити " поради постоянното му потребление на Twitter, написа в. Washington Times, представен от БГНЕС.
В изказване на работна среща на върха на Азиатско-американския и тихоокеанския съюз (AAPI), някогашният вицепрезидент съобщи, че " тази заран Тръмп още веднъж туитира. Аз го назовавам " президентът Туити ".
Байдън подлага на критика Тръмп, че не оказва помощ задоволително на дребния бизнес.
" Защо не съумяха да получат пари хората, които обезверено се нуждаят от тях, с цел да останат в бизнеса? Некомпетентност ли е? Корупция ли е? ", попита Байдън.
" Как би трябвало да [отворим] още веднъж, в случай че спираш парите, от които се нуждаят дребните предприятия, с цел да оживеят? Спри да туитваш за това, изкарай парите на Main Street в този момент. Това е, само че моментът отмина ", добави той.
Използването на прякор от Байдън за Тръмп се появи и в отговор на другите прякори на президента на Съединени американски щати за някогашния вицепрезидент, в това число " Гадният Джо ", " Заспалият Джо ", " Китайският Джо " и други
Тръмп към момента не е дал отговор на предизвикването на Байдън с новия прякор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР