Очарователни български музиканти от световна класа посреща Симфониетата Враца тази

...
Очарователни български музиканти от световна класа посреща Симфониетата Враца тази
Коментари Харесай

Ина Кънчева и Емануил Иванов на врачанска сцена за първи път тази вечер

Очарователни български музиканти от международна класа посреща Симфониетата Враца довечера -впечатляващото сопраноИна Кънчева и пианистът,с коготоклавишите звучатпо-вълнуващо отвсякога - Емануил Иванов.

Ще имаме опция да се насладим на изкуството им на 29.02 от 19.00ч. в градската зала в един грациозен концерт от цикъла „ Месец на клавишите “, дружно със Симфониета-Враца под диригентската палка на Христо Павлов.

В програмата са включени превъзходни творби:Волфганг АмадеусМоцарт – Концерт за пиано и оркестър № 17 в сол мажориКонцертна песен за сопран, пиано и оркестър; Лудвиг ванБетовен – трагична сцена за сопран и оркестър, иКонцерт № 4 за пиано и оркестър.

Ето какво описаха двамата музиканти за слушателите на Дарик радио Враца: - чуйте в прикачения звуков файл

 .

От изявлението ще научите за впечатляващата кариера на реализатор на Ина Кънчева, креативните й планове в България и по какъв начин се живее в Берлин.

Емануил Иванов сега следва в Бирмингам, Англия, чака с неспокойствие да се реалокира в Лондон. До пианото се допира на съвсем 6-годишна възраст. Заслугата за любовта му към музиката се дължи на двамата му родители, съгласно него - те били меломани. А удоволствието да се срещнем с него и музицирането му изискуем на Ина Кънчева, която показва млади музиканти в идни концерти на Симфониета Враца.



Не пропускайте този концерт. Очаква ни красива музика и специфични посетители. Началото е 19 ч. в Градската концертна зала.

.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР