Очарователната Наталия Гуркова се установи за постоянно в България. Както

...
Очарователната Наталия Гуркова се установи за постоянно в България. Както
Коментари Харесай

Нейният Живот Винаги Е Бил Крепост, Но Най-Накрая Лъсна Шокиращата Истина За Семейството На Гуркова!

Очарователната Наталия Гуркова се откри за непрекъснато в България. Както към този момент стана ясно, миската се завърна в родината, само че без децата си. За 9-годишната Джорджия и за 4-годишния Кристиян се грижи майката на татко им Джордже – Мира.

Свекървата на Наталия Гуркова е при мъжа й в Йоханесбург и е поела освен грижите за дома, само че и за децата. Първоначално Мира влизала в състояние на снаха си, която постоянно й поверявала децата си и не се прибирала вкъщи в продължение на седмици.

Но търпението й се е изчерпало и през днешния ден тя не желае да чуе за снаха си. От своя страна Наталия Гуркова няма желание да се върне в фамилното ложе. Красавицата има намерение да се откри трайно в родината поради новия си ухажор.

Слуховете за раздялата й със сръбския милионер Джордже Михалевич се удостоверяват от фотосите, които майка му Мира споделя в обществената мрежа. Свекървата на Наталия Гуркова непрекъснато качва фотоси, на които тя театралничи с внуците и сина си. Нашенката липсва от фамилните снимки и това не е инцидентно.

След решението й да се върне в родината поради новия си ухажор, Мира не желае и да чува за нея. Свекървата на миската има още една основателна причина да е настроена против нея и това е синът й Джордже. Милионерът приема доста тежко раздялата си с Наталия Гуркова, написа Хот сцена, базирайки се на „ Галерия “.

Въпреки упоритите клюки, че тя му изневерява той не желае да повярва. От тъга по нея Джордже се е стопил. Бизнесменът, който търгува с диаманти, продължава да се надява, че обичаната му ще се върне в фамилното ложе и е безапелационен, че ще й елементарни.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР