ОЧАКВАЙТЕ НА ЖИВО ПО БНТ И BNTNEWS.BG в 13.00 часа

...
ОЧАКВАЙТЕ НА ЖИВО ПО БНТ И BNTNEWS.BG в 13.00 часа
Коментари Харесай

ОЧАКВАЙТЕ НА ЖИВО: Президентът Румен Радев връчва мандат на ГЕРБ-СДС

ОЧАКВАЙТЕ НА ЖИВО Пожарна охрана Българска национална телевизия И BNTNEWS.BG в 13.00 часа президентът Румен Радев ще връчи мандат на първата политическа мощ ГЕРБ-СДС за сформиране на държавно управление, след извършените на 4 април парламентарни избори.

Преди малко повече от час Бойко Борисов разгласи състава на държавното управление, което те оферират.

Борисов съобщи, че чака провокации, с цел да няма постоянно държавно управление, а служебно без парламент. " Вземете мандата, длъжни сме да го изговорим ", прикани Борисов. " Не е срамно да кажеш " Не " на първата политическа мощ. Четвъртък ще излезем и ще кажем дали сме постигнали нещо или не сме постигнали ", добави Борисов.

Вчера президентът Румен Радев организира съвещания в президенството с всички парламентарно показани партии в Народното събрание.

Ако от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили върнат мандата, тогава президентът ще упълномощи втората по бройка политическа мощ в новия парламент - " ИТН ", да сформира кабинет.

От партията през вчерашния ден единствено споделиха, че ще спазят закона и повториха, че няма да влязат в коалиция с ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР