Доживотен затвор без право на замяна получи Кристина Дунчева от

...
Доживотен затвор без право на замяна получи Кристина Дунчева от
Коментари Харесай

Доживотен затвор за майката от Сандански, убила двете си деца

Доживотен затвор без право на подмяна получи Кристина Дунчева от Сандански, подсъдима за жестокото ликвидиране на двете си малолетни деца, оповестиха от Окръжната прокуратура в Благоевград.

Съдът призна Дунчева за отговорна по обвиняване, че съзнателно е умъртвила двете си деца.

Съдебно-медицински експертизи потвърждават, че всяко от децата имало над 30 прободно-порезни рани, най-вече по шията и гърдите. Дунчева беше настанена в психиатрия в Ловеч, където бяха осъществени експертизи.

Кристина Дунчева е наказана и да заплати на бащата на децата обезщетение за неимуществени вреди в общ размер на 700 000 лв..

Дунчева живеела на фамилни начала с Георги Трайков в жилище в Сандански. От връзката им през 2015 година се ражда синът им – Васил, а две години по-късно – щерка им Ивон. На 19 ноември 2020 година, до момента в който била вкъщи с децата, Дунчева извадила три домашен ножа. Взела един от тях и се насочила към децата. Първо нанесла удар в шията на 5-годишния си наследник, а по-късно - и на 3-годишната си щерка. Въпреки виковете на децата, които плачели от болежка и смут, тя ги завела в детската стая и траяла да им нанася голям брой мощни удари с ножа, откри следствието.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР