Очакват се подробности от спецсъда около мярката за неотколонение на

...
Очакват се подробности от спецсъда около мярката за неотколонение на
Коментари Харесай

Митьо Очите изненадан от задочните обвинения

Очакват се детайлности от спецсъда към мярката за неотколонение на Димитър Желязков – Очите, през днешния ден или на следващия ден. Половин година след ареста Турция ни върна Митьо Очите. Той кацна на летище София късно нощес с полет от Истанбул в 20.50 часа със забавяне.

Пред кореспондент на БТВ Димитър Желязков съобщи, че има какво да каже, само че ще приказва по време на делото. Той изрази и удивление за задочните обвинявания.

Той се намира в следствения арест и чака мярката за неотклонение.

Очите беше задържан в Истанбул в компанията на някогашния народен представител от Движение за права и свободи Несрин Озун и някогашния общински консултант от Бургас Бенчо Бенчев. У нас Желязков е задочно упрекнат за водач на незаконна група за рекет и трафик на опиати, а прокуратурата упорства той да остане за непрекъснато в ареста.

При акция в Бургас бяха арестувани няколко души, които са част, съгласно прокуратурата, от тази група за рекет и наркораспространение. Част от тези хора бяха свързани с погребалния бизнес от региона на Бургас. Само Димитър Желязков липсваше в този миг. Той е отркит в Истанбул няколко дни по-късно в компанията на Бенчо Бенчев и Несрин Озун. Остана мистерия за какво е бил там.

Желязков изяснява, че е бил на лекуване след стрелбата в Слънчев бряг.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР