Очакваше се да се стигне до конфронтация между тримата фаворити

...
Очакваше се да се стигне до конфронтация между тримата фаворити
Коментари Харесай

Хаотичен трети дебат между кандидатите за президентска номинация на демократите

Очакваше се да се стигне до борба сред тримата любимци за номинацията за президент на Демократическата партия в Съединени американски щати. Вместо това дебатът сред претендентите за номинацията беше променчив и откъслечен , като наподобява той не трансформира съотношението на силите за номинация на демократите през 2020 година, отбелязва Си Ен Ен.

По време на дебата претендентите, за които се счита, че имат по-малки шансове, като някогашния конгресмен Бето О`Рурк, сенатор Кори Букър и кмета на Саут Бенд Пийт Бутигиг ненадейно иззеха самодейността от някогашния вицепрезидент Джо Байдън, сенатор Елизабет Уорън и сенатор Бърни Сандърс, подобрявайки представянето си, което на моменти беше засенчено от неловки моменти.

Липсата на явен победител измежду 10-те претенденти на сцената акцентира основен миг за първичните избори на Демократическата партия през 2020 година Може да мине известно време, преди са се появи победител, откакто Демократическата партия се бори както с идеологическо разделяне в редиците си, по този начин и с решаващия въпрос дали е време идващото потомство да поеме нещата в свои ръце.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР