Очаквано е Макрон да спечели на втория тур на изборите

...
Очаквано е Макрон да спечели на втория тур на изборите
Коментари Харесай

Кристиан Анадолиев: Франция ще бъде различна след балотажа в неделя



" Очаквано е Макрон да завоюва на втория тур на изборите във Франция . Победата не може да се назова сигурна. Може да ни изненада по какъв начин ще се отнесат електоратите на останалите претенденти, които не съумяха да стигнат до втори тур, към Еманюел Макрон и Марин льо Пен ".

Това сподели пред БНР анализаторът Кристиан Анадолиев, създател в Консевраторъ. Той е приключил Международно и европейско право в Сорбоната (Франция), сега следва магистратура Международно комерсиално право.

" Франция ще е друга след неделя . Знаейки, че няма да има трети мандат, Макрон е евентуално да е по-освободен като политики, които ще води. Може би ще е по-решителен. Ако Марин льо Пен завоюва, ще забележим промени във Франция, само че не толкоз огромна, колкото се чака. В последните седмици тя смекчи доста от своите позиции по тематиката за мигрантите, за Европейския съюз ".

В предаването " Хоризонт за вас " Анадолиев предвижда по-високи резултати и за републиканците, и за социалистическата партия на идните след два месеца парламентарни избори .

Интервюто с Кристиан Анадолиев можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР