Очакваната от дълго време промяна в собствеността на ФК Левски

...
Очакваната от дълго време промяна в собствеността на ФК Левски
Коментари Харесай

Официално: Шок за "Левски", милиардерът Шолак няма да купи клуба


Очакваната отдавна смяна в собствеността на ФК Левски няма да се осъществя. Това излиза наяве от оповестената информация от United Group холдинг, с който от няколко месеца Наско Сираков преговаряше за пазаруване на синия клуб.

Драган Шолак, създател и ръководител на надзорния съвет е подписал декларацията, от която излиза наяве, че до договорка сред страните не се е стигнало.

В писмо до медиите заради огромния публичен интерес той споделя, че договарянията за придобиване на ФК Левски от United Group са приключили несполучливо.

Също по този начин добавя, че от страна на холдинга са положили големи старания и целия си професионализъм, с цел да се приложи постоянен бизнес модел, който да реконструира задълженията на клуба, което е и било упованието на многочислените почитатели на клуба.

Новината несъмнено е тежък удар за ФК Левски, който към момента е в тежка финансова рецесия. Сираков имаше вяра, че клубът може да се „ изстреля “ при сполучливо развиване на нещата.

Изглежда, че би трябвало да се търси друго решение за финансовите проблеми, в които се намира синият клуб.

Експерти споделят, че и комплицираната политическа конюнктура в страната и честите избори също не способстват позитивно за положението на един от най-големите клубове у нас. Все отново почитателите не губят вяра и считат, че това е краткотрайно усложнение, през което ще преминат.

Източник: dir.bg



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР