Очакваме следващата седмица с голямо нетърпение. Естествено, причината е Жокера

...
Очакваме следващата седмица с голямо нетърпение. Естествено, причината е Жокера
Коментари Харесай

Новите попълнения в новия Батман

Очакваме идната седмица с огромно неспокойствие. Естествено, повода е " Жокера " на режисьора Тод Филипс с Хоакин Финикс в основната роля. Филмът потегля по кината от 4 октомври.
 Тод Филипс, Хоакин Финикс, Робърт Патисън и дали ще се срещнат Жокера и Батман
Ще се срещнат ли Батман и Жокера

Бъдещето на супергероя и суперзлодея

Много се вълнуваме и за оповестеният независим филм за Батман , който ще бъде режисиран от Мат Рийвс , а в основната роля ще забележим Робърт Патисън . Е, не сме от най-големите почитатели на Патисън, само че ще му дадем късмет - може и да ни изненада прелестно и да ни потвърди, че до момента не сме били прави.

Филмът е плануван за 2021 година, което значи, че до няколко месеца би трябвало да стартират и фотосите. За сюжета не се знае нищо публично, само че се счита, че Батман ще влезе в ролята на детектив, което ще го изправи против някои от най-големите му врагове.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Cinemaverso (@cinemaverso.blog) на Сеп 23, 2019 в 11:59 PDT

Добрата вест е, че съгласно The Hollywood Reporter Джона Хил ( " Внедрени в час " ) и Джефри Райт ( " Западен свят ", " Шафт " ) договарят за функции във кино лентата. Двамата към момента не са подписали контракти, само че се счита, че това ще се случи напълно скоро.

Разбира се, за функциите им също няма публична информация. Сред теориите са, че Джона Хил ще изиграе един от злодеите, до момента в който Джефри Райт ще бъде в ролята на служител на реда.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР