Очакваме ПП-ДБ веднага да се разграничи от този министър. Някой

...
Очакваме ПП-ДБ веднага да се разграничи от този министър. Някой
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Премахване на машините или отмяна на вота на 29 октомври

" Очакваме ПП-ДБ незабавно да се разграничи от този министър. Някой желае да открадне изборите в България. Този зам.-министър незабавно би трябвало да бъде освободен, както и министърът ", съобщи Делян Пеевски във връзка хванатия да снима хеш кодовете Михаил Стойнев.

Или унищожаване на машините, или анулация на вота на 29 октомври. Това съгласно съпредседателя на Движение за права и свободи Делян Пеевски е изходът след скандалните разкрития на ДАНС за зам.-министъра на електронното ръководство. 

" Това, което се случва, е нечувано в българската история. Ако не се откри решение машините да отпаднат, изборите би трябвало да бъдат касирани на всички места ", разяснява той в парламентарните коридори минути откакто абсурдът избухна. Според него в случай че не се откри решение машините да бъдат отстранена, изборите ще бъдат безусловно опорочени. Той се ядоса, че в този момент " някой има двамата кода и може да направи една огромна ала-бала в страната ".

" Очакваме ПП-ДБ незабавно да се разграничи от този министър. Някой желае да открадне изборите в България. Този зам.-министър незабавно би трябвало да бъде освободен, както и министърът ", добави Пеевски. А на въпрос по кое време търпението на Движение за права и свободи ще се изчерпи и ще спрат да поддържат кабинета, той бе безапелационен: Ако не се разграничат от това, търпението ни ще свърши.

 Пеевски отхвърли, че с отпадането на машините ГЕРБ и Движение за права и свободи ще бъдат облагодетелствени. Според него и в общини на придвижването се гласувало с машини и те нямали проблем с това.                                            

                                                                                
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР